HOME -> JS_TUTORIAL -> index Lørdag, 22. September 2018

HOME
FORUM
OPEN DIRECTORY
BOOKMARK
Offentliggjort 2003 - Opdateret Apr. 2007

JavaScript Lektioner

Disse lektioner guider dig igennem JavaScript teknologien.

Læs artiklen, klik på linketLektion 01 - Introduktion til JavaScript Læs artiklen, klik på linketLektion 02 - Grundstruktur i JavaScript
JavaScript er et objektorienteret scriptsprog, som du kan anvende for at gøre dine sider mere dynamiske. Der findes visse grundlæggende regler som bør overholdes når man laver et script. Denne lektion beskriver på en nem og detaljeret måde disse regler.

 

Læs artiklen, klik på linketLektion 03 - Variabler Læs artiklen, klik på linketLektion 04 - Objekter
Variabler er en form for container eller beholder hvori man kan gemme en værdi (reference i hukommelsen). Værdien kan enten være af .... Objekter .... egenskaber .... metoder .... Objekter er en type variabel, der kan opbevare flere værdier (egenskaber) og funktioner (metoder).

 

Læs artiklen, klik på linketLektion 05 - Funktioner Læs artiklen, klik på linketLektion 06 - Event handler
Ved at anvende funktioner kan du gøre dit script mere overskuelig, og samtidig anvende funktionerne .... Event-Handler er et vigtigt bindeled mellem html og JavaScript. For det meste anvendes event-handler i form af attributter i html-tags.

 

Læs artiklen, klik på linketLektion 07 - Løkker Læs artiklen, klik på linketLektion 08 - Operatorer
Eksempler på anvendelse af løkker i JavaScript. "for"-løkke .... "while"-løkke .... "do-while"-løkke .... I samarbejde med variablerne anvender man nogle symboler som kaldes operatorer. Nogle af dem ....

 

Copyright © 2002 - 2018
NETeXplorer.dk · All rights reserved Top