HOME -> HTML_TUTORIAL -> html-13 Tirsdag, 16. Oktober 2018

HOME
FORUM
OPEN DIRECTORY
BOOKMARK
Offentliggjort 2002 - Opdateret n/a

Lektion 13

Udgivelse af hjemmeside

På et tidspunkt, når du har lavet en del html dokumenter, vil du sikkert udgive disse så andre får muligheden for at se dine sider. For at kunne gøre dette har du brug for følgende:

  • En server hvor dokumenterne placeres.
  • Et FTP program.

Serveren
Når du har Internet adgang hos en eller anden udbyder (ISP .... Internet Service Provider) vil du givet vis også have adgang til serverens harddisk. Normalt får man 5-10 Mb af harddisken stillet til rådighed, hvor man så har mulighed for at placere sine html dokumenter. Alt afhængig af din ISP'er kan denne plads variere.

Se efter i dine papirer som du har fået fra din udbyder i forbindelse med oprettelse af Internet adgang. Her er alle de informationer som du skal bruge. Informationerne indeholder oplysninger som:
  • FTP server
  • FTP brugernavn
  • FTP kodeord
  • Din hjemmesideadresse

Disse informationer skal du bruge når du kontakter FTP serveren. Og for at kunne kontakte serveren har du brug for at FTP program.

FTP program
Der findes et utal af FTP programmer som du kan bruge. Nogle er freeware, andre shareware som skal registreres senere. I vores "download" sektion kan du finde links til nogle FTP programmer.

Offentliggørelse

Når du er færdig med at uploade dine sider, kan du tilmelde dit web-sted til forskellige søgeindekser. Her kan du eksempelvis anvende Jubii eller yahoo. Dette er med til at dit web-sted bliver hurtigere kendt.

Husk

Dit indgangs dokument skal have navnet index.htm eller index.html. Det er den side som dine besøgende kommer ind på.
Næste Lektion handler om "document type", altså en type erklæring af dit html dokument.

DOCUMENT TYPE >>

 

Copyright © 2002 - 2018
NETeXplorer.dk · All rights reserved Top